Servicii instalatii frigorifice

De 17 ani livram cu succes servicii integrate de instalatii frigorifice industriale si comerciale!

Servicii

Servicii complete pentru instalatii frigorifice profesionale

Analiza

Facem o analiza a situatiei actuale si a nevoilor partenerului nostri

Proiectare

a solutiei ideale din punct de vedere cost-beneficiu

Montaj si Instalare

prin intermediul echipei noastre complete de specialisti

Monitorizare

24/24 a bunei functionari a sistemului de refrigerare

Service si mentenanta

ori de cate ori este nevoie, in cel mai scurt timp

Audit si consultanta

dedicate eficientizarii consumului de energie electrica

De ce noi

Solutii eficiente

Propunem solutii eficiente pentru afacerea partenerilor nostri

Servicii integrate

Oferim servicii integrate (single point of contact)

Flexibilitate

Flexibilitate in conditiile contractuale

Termene respectate

Termene de executie pe care le respectam

Promptitudine

Promptitudine la orice solicitari ale partenerilor nostri

Beneficii

Beneficiile partenerilor nostri

b3lineicon|b3icon-gauge||Gauge

Promptitudine

Raspundem rapid la orice solicitari ale partenerilor nostri

b3lineicon|b3icon-signed-document||Signed Document

Corectitudine

Suntem corecti: intotdeauna implementam exact atat cat este necesar pentru afacerea partenerului nostru

b3lineicon|b3icon-industrial-camera||Industrial Camera

Sistem de monitorizare

Integram un sistem de monitorizare continua a bunei functionari a instalatiilor

b3lineicon|b3icon-house||House

Service inhouse

Service inhouse la cel mai inalt nivel

b3lineicon|b3icon-refresh||Refresh

Interventie rapida

Timp de interventie scurt pentru lucrarile de service

b3lineicon|b3icon-certificate||Certificate

Calitate

Calitate: peste 90% dintre clienti sunt multumiti in proportie de peste 95% de lucrarile executate

Frigotehnics – performanta in servicii pentru instalatii frigorifice industriale si utilaje frigorifice

Daca detii un magazin alimentar sau planuitesti sa deschizi unul in curand, trebuie sa apelezi la cele mai bune servicii instalatii frigorifice. Atunci cand business-ul tau implica produse perisabile, precum alimentele, este foarte important sa le pastrezi in cele mai bune conditii. In cazul in care controlezi deja un magazin sau un depozit, stii ca pastrarea neconforma a alimentelor poate sa conduca foarte rapid la degradarea acestora. In consecinta, atat banii investiti in achizitionarea alimentelor, cat si potentialul profit ce ar putea fi obtinut in urma vanzarii acestora sunt sacrificate.

Citeste mai mult

Pentru a te asigura ca acest lucru este evitat, este necesar sa apelezi la sisteme si utilaje frigorifice dintre cele mai performante, cu ajutorul carora sa poti pastra in siguranta produsele pe care vrei sa le comercializezi. Afla care sunt principalele elemente vizate de expertii specializati in oferirea celor mai bune servicii pentru instalatii frigorifice industriale! 

Cum poti avea echipamente frigorifice industriale performante

Metodele de lucru si tehnologia moderna permit montarea unor sisteme  si utilaje frigorifice tot mai performante. Cu toate acestea, doar cu ajutorul unor experti extrem de bine pregatiti in domeniu poti sa beneficiezi de aparatura de cea mai buna calitate, pe care sa te poti baza pe termen lung. Din paleta de servicii destinate unitatilor economice care au nevoie de instalatii frigorifice industriale trebuie sa faca parte toate activitatile implicate de utilizarea unor astfel de echipamente.

Este foarte important sa poti beneficia de remodelarea sistemelor vechi, fie ca este vorba despre aparatura frigorifica sau despre echipamente HVAC. Aceasta este una dintre caracteristicile importante ale celor mai performante servicii de instalatii frigorifice. Exista situatii in care nu sunt neaparat necesare investitii generoase in aparatura noua, atat timp cat cea veche poate fi salvata si adaptata in asa fel incat sa isi ridice nivelul performantei. In acelasi timp, in cazul in care aparatura pe care deja o detii nu mai poate fi salvata si adaptata, trebuie sa ai acces la tot ce inseamna instalarea de noi sisteme.

Din acest punct de vedere, trebuie sa beneficiezi de consiliere inca din faza de proiectare a sistemului, pana la montare si, ulterior, reparatii si mentenanta. Frigotehnics iti asigura servicii pentru instalatii frigorifice industriale cuprinzand toate fazele implicate de un astfel de proces. 

Ce presupune o instalatie frigorifica eficienta

Pe scurt, instalatia frigorifica eficienta este cea care iti ofera cele mai bune performante de racire la un consum de resurse cat mai mic. Altfel spus, un sistem proiectat si montat corect va reusi sa raceasca in mod eficient, la temperatura optima, cu un consum redus de electricitate. Daca observi ca utilajele frigorifice pe care se bazeaza magazinul tau nu mai functioneaza eficient, ai posibilitatea de a le schimba, insa, in acelasi timp, exista si posibilitatea de a remedia problemele. Cu ajutorul celor mai bune servicii instalatii frigorifice industriale poti obtine acces la informatii pretioase, care te vor sprijini in luarea celei mai inspirate decizii. 

Tehnologiile moderne si experienta specialistilor la care apelezi sunt cheia pentru observarea in permanenta a solutiilor optime. In cazul in care decizi sa verifici instalatiile frigorifice ale magazinului tau sau vrei sa apelezi la solutii noi, Frigotehnics iti ofera tot necesarul de servicii in acest sens. Ai acces la cele mai bune servicii de proiectare, montaj, mentenata si reparatii, iar monitorizarea continua este un factor cheie in activitatea expertilor.