Analiza si Proiectare

De 17 ani proiectam sistemele de instalatii frigorifice si HVAC optime pentru partenerii nostri

17 ani experienta

ceea ce denota increderea pe care partenerii ne-o acorda

Peste 50 de specialisti

o echipa completa pentru proiecte complete

Peste 4500 proiecte realizate

se reflecta in multitudinea experientelor pe care le-am acumulat

75 de clienti

carora le suntem alaturi luna de luna, ori de cate ori au nevoie

Analiza si Proiectare

Solutii eficiente din punct de vedere eficienta/cost

Specialistii nostri

Specialistii nostri analizeaza si evalueaza nevoile afacerilor si spatiilor clientilor iar in functie de acestea proiecteaza instalatiile frigorifice la capacitatea necesara, pentru a optimiza eficienta si costurile.

Imporanta analizei si proiectarii corecte a instalatiilor frigorifice

Experienta ne-a demonstrat ca daca sistemul nu este proiectat corect si complet de la inceput, acesta nu va performa eficient
Identificarea problemelor din faza de proiectare este mult mai putin costisitoare decat reluarea lucrarilor dupa ce sistemul este operational
Putem privi in ansamblu proiectul si astfel sa ne concentram pe optimizarea tuturor componentelor instalatiei frigorifice
Scopul nostru este sa optimizam instalatiile frigorifice, astfel incat ne concentram eforturile pentru a livra rezultate de cea mai buna eficienta prin proiectele noastre

De ce noi

Solutii eficiente

Propunem solutii eficiente pentru afacerea partenerilor nostri

Servicii integrate

Oferim servicii integrate (single point of contact)

Flexibilitate

Flexibilitate in conditiile contractuale

Termene respectate

Termene de executie pe care le respectam

Promptitudine

Promptitudine la orice solicitari ale partenerilor nostri

Beneficii

Beneficiile partenerilor nostri

b3lineicon|b3icon-gauge||Gauge

Promptitudine

Raspundem rapid la orice solicitari ale partenerilor nostri

b3lineicon|b3icon-signed-document||Signed Document

Corectitudine

Suntem corecti: intotdeauna implementam exact atat cat este necesar pentru afacerea partenerului nostru

b3lineicon|b3icon-industrial-camera||Industrial Camera

Sistem de monitorizare

Integram un sistem de monitorizare continua a bunei functionari a instalatiilor

b3lineicon|b3icon-house||House

Service inhouse

Service inhouse la cel mai inalt nivel

b3lineicon|b3icon-refresh||Refresh

Interventie rapida

Timp de interventie scurt pentru lucrarile de service

b3lineicon|b3icon-certificate||Certificate

Calitate

Calitate: peste 90% dintre clienti sunt multumiti in proportie de peste 95% de lucrarile executate

Proiectare instalatii HVAC de ultima generatie – Frigotehnics

Pentru ca afacerea ta sa fie una de succes, este foarte important sa iei toate masurile necesare pentru a incuraja productivitatea, dar si pentru a-ti proteja produsele pe care le oferi clientilor. Bunurile pe care le produci si le vinzi au nevoie sa fie protejate si pastrate in cele mai bune conditii. 

Pastrarea lor in conditii optime este ceea ce le impiedica alterarea si iti permite sa le vinzi clientilor la calitatea dorita. Alege sisteme de racire de la Frigotehnics si scapa de grija alterarii produselor. Iti oferim cele mai bune servicii de proiectare, la preturi excelente. 

Citeste mai mult

Tot noi te putem ajuta si daca vrei sa creezi o atmosfera confortabila din punct de vedere termic pentru clienti sau pentru echipa de lucru. Iti oferim servicii de proiectare instalatii HVAC si ne asiguram ca totul functioneaza excelent, asa cum ti-am promis. 

Cum proiectam cele mai eficiente sisteme de racire

Stim cat de mult conteaza sa beneficiezi de instalatii de racire care sa isi faca treaba in mod eficient, aplicat pe specificul afacerii tale. Poate fi suficienta o singura vitrina frigorifica, insa in acelasi timp ai putea avea nevoie de un sistem complex. Asa ca la Frigotehnics iti oferim servicii personalizate de proiectare sisteme de racire. 

Ne deplasam la sediul afacerii tale si analizam spatiul pe care il ai la dispozitie. Imbinand informatiile obtinute de la fata locului cu cele pe care ni le oferi tu despre produsele pe care le comercializezi, vom proiecta cel mai eficient sistem prin care sa te asiguri ca marfa ta ramane mereu proaspata, la un consum optim de resurse. 

Stim ca cele mai bune sisteme de racire sunt cele care iti permit sa pastrezi si sa vinzi produsele la calitate excelenta, dar si sa economisesti resurse si sa te bucuri de facturi mai mici. 

Servicii de proiectare instalatii HVAC de ultima generatie

Daca vrei sa asiguri confortul termic al echipei de lucru sau al clientilor care iti trec pragul, apeleaza cu incredere la Frigotehnics! Pentru acest lucru, ai nevoie de o instalatie HVAC care sa functioneze in mod eficient, in permanenta. HVAC implica toate sistemele de incalzire, ventilatie si aer conditionat, iar noi putem sa ti le montam pe cele mai bune si sa le optimizam in mod personalizat, pentru afacerea ta. 

Avem o experienta de peste 17 ani pe piata din Romania si iti punem la dispozitie experti care iti vor oferi un pachet complet de servicii. Daca vrei sa renovezi sediul afacerii sau planuiesti sa ridici unul nou, te putem ajuta cu tot ce inseamna instalatie HVAC, astfel:

Consultanta – iti doresti sa creezi proiectul ideal pentru sistemul HVAC al business-ului tau, dar nu stii cum ar trebui sa arate specificul acestuia? La Frigotehnics gasesti tot suportul de care ai nevoie. Iti oferim consultanta de top, pentru ca tu sa faci cele mai bune alegeri;

Proiectare – daca alegi sa colaborezi cu noi, ne vom asigura ca instalatia HVAC pe care o vei folosi va respecta toate reglementarile din domeniu si va functiona in mod eficient si economic;

Montaj si mentenanta – tot noi ne asiguram si ca sistemul pentru care optezi este montat si activat asa cum trebuie. De asemenea, il monitorizam pentru a ne asigura ca functioneaza cum trebuie.

Solicita acum o oferta personalizata de la Frigotehnics!