Monitorizare

Urmarim 24/24, 7/7, functionarea la nivel optim a instalatiei frigorifice

17 ani experienta

ceea ce denota increderea pe care partenerii ne-o acorda

Peste 50 de specialisti

o echipa completa pentru proiecte complete

Peste 4500 proiecte realizate

se reflecta in multitudinea experientelor pe care le-am acumulat

75 de clienti

carora le suntem alaturi luna de luna, ori de cate ori au nevoie

Frigotehnics

Monitorizare

Monitorizarea continua a instalatiei frigorifice este un serviciu indispensabil care asigura functionarea corecta, completa si la cei mai buni parametri a acesteia

De ce sa iei in calcul un astfel de serviciu

In acest fel elimini riscul ca instalatiile sa nu functioneze la nivel optim si astfel sa ai pierderi ca urmare a deteriorarii produselor

Poti preveni consumul excesiv de energie cauzat de functionarea in afara parametrilor optimi

Te asiguri ca operatiunile necesare functionarii afacerii tale nu au intreruperi si astfel afacerea ta nu are pierderi

Unul dintre specialistii frigotehnisti de la Frigotehnics urmareste 24/24 instalatiile frigorifice ale partenerilor monitorizati prin intermediul sistemelor tehnologice implementate in spatiile acestora si asigura preventia si interventia rapida atunci cand este nevoie.

De ce noi

Solutii eficiente

Propunem solutii eficiente pentru afacerea partenerilor nostri

Servicii integrate

Oferim servicii integrate (single point of contact)

Flexibilitate

Flexibilitate in conditiile contractuale

Termene respectate

Termene de executie pe care le respectam

Promptitudine

Promptitudine la orice solicitari ale partenerilor nostri

Beneficii

Beneficiile partenerilor nostri

b3lineicon|b3icon-gauge||Gauge

Promptitudine

Raspundem rapid la orice solicitari ale partenerilor nostri

b3lineicon|b3icon-signed-document||Signed Document

Corectitudine

Suntem corecti: intotdeauna implementam exact atat cat este necesar pentru afacerea partenerului nostru

b3lineicon|b3icon-industrial-camera||Industrial Camera

Sistem de monitorizare

Integram un sistem de monitorizare continua a bunei functionari a instalatiilor

b3lineicon|b3icon-house||House

Service inhouse

Service inhouse la cel mai inalt nivel

b3lineicon|b3icon-refresh||Refresh

Interventie rapida

Timp de interventie scurt pentru lucrarile de service

b3lineicon|b3icon-certificate||Certificate

Calitate

Calitate: peste 90% dintre clienti sunt multumiti in proportie de peste 95% de lucrarile executate

Asigura eficienta constanta a afacerii tale cu servicii de monitorizare echipamente frigorifice!

Monitorizarea unui produs care consuma energie in mod constant implica atat imbunatatirea nivelului de eficienta, cat si cresterea duratei de viata a acestuia. In acelasi timp, trebuie sa intelegi ce anume inseamna monitorizare si cum se efectueaza aceasta.

De exemplu, serviciile de monitorizare echipamente frigorifice oferite de Frigotehnics iau in considerare toti parametrii necesari functionarii unui astfel de echipament. Noi nu doar ne uitam la vitrina sau combina ta frigorifica – noi analizam functionarea intregului sistem frigo din toate punctele de vedere si iti spunem ce optiuni poti aborda pentru eficientizarea consumului de energie al afacerii tale.

Citeste mai mult

Timp de functionare? Optim si constant!

Monitorizarea echipamentelor frigorifice reduce drastic riscul ca acestea sa se defecteze si sa fie oprite pentru reparatii. Tehnicienii Frigotehnics, cu ajutorul metodelor moderne de monitorizare, vor sti din timp daca echipamentele tale sunt predispuse problemelor – cat si ce fel de probleme!

Ce inseamna un timp de functionare constant? Inseamna functionarea optima a echipamentelor si pastrarea produselor din interiorul acestora in conditii optime. Astfel, nu risti sa pierzi din profit din cauza deteriorarii accidentale.

Consum de energie? Cat de scazut cu putinta!

Cu ajutorul serviciilor de monitorizare echipamente frigorifice, te poti asigura de faptul ca toate echipamentele din incinta afacerii tale functioneaza la randament maxim, fiind eficiente din punct de vedere energetic. Chiar mai mult, specialistii Frigotehnics, prin intermediul monitorizarii si mentenantei preventive, pot mentine echipamentele tale frigorifice intr-o stare exceptionala ce favorizeaza durata de viata crescuta a acestora si consumul scazut de energie electrica.

Din moment ce energia electrica reprezinta una dintre cheltuielile principale ale unei afaceri ce are nevoie de echipamente frigorifice, echipa Frigotehnics analizeaza cu atentie toti parametrii ce pot influenta consumul zilnic.

Modul de operare al afacerii? Fara intreruperi si cu profit maximal!

Noi intelegem importanta operatiunilor unei afaceri ce foloseste echipamente frigorifice – echipamente care, de altfel, sunt foarte greu de intretinut si mentinut in timp. Mai apoi, ca orice alta afacere, intelegem importanta profitului maximal si dezavantajele aduse de pierderi cauzate de o simpla defectiune la o bobina sau o rezistenta.

Tocmai de aceea, ai nevoie de monitorizare echipamente frigorifice in permanenta. Indiferent de calitatea produselor pe care le folosesti, varsta lor sau consumul de energie, monitorizarea te poate scapa de multe alte dificultati si obstacole pe care le poti intampina.

Cum este realizata monitorizarea sistemelor clientilor nostri?

Cand decizi ca ai nevoie de monitorizare echipamente frigorifice, echipa Frigotehnics se va prezenta la fata locului si va instala o serie de sisteme tehnologice la nivelul echipamentelor tale. Desigur, aceste sisteme sunt conectate la sediul nostru – dar nu numai atat!

Sistemele ce monitorizeaza parametrii echipamentelor sunt urmarite in permanenta de un specialist Frigotehnics. In caz de urgenta, se activeaza protocolul de interventie rapida care garanteaza faptul ca problema echipamentului frigorific va fi rezolvata in cel mai scurt timp cu putinta si ca acesta isi va relua operatiunile in parametri normali!

Echipa de specialisti Frigotehnics garanteaza integritatea echipamentelor tale frigorifice, asigura functionarea in parametri optimi a acestora si protejeaza profitul afacerii tale! Daca vrei mai multe detalii despre serviciile noastre, contacteaza-ne astazi!