Montaj si instalare camere, instalatii frigorifice, HVAC

Colaborarea cu mai multi furnizori de renume ne permite sa instalam cu incredere mai multe tipuri de echipamente.

Fie ca vorbim de un magazin nou sau de modernizarea unuia existent, instalarea si montajul corect este critic pentru a avea un sistem frigorific sau HVAC eficient.

Nici cel mai bun echipament nu poate performa la capacitate maxima, decat daca este instalat de o echipa experimentata din punct de vedere tehnic.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul frigorific si HVAC, expertiza noastra tehnica va asigura ca proiectul este terminat la timp, conform specificatiilor stabilite impreuna, si ca va opera la performanta de varf inca de la inceput. Va protejam investitia prin optimizarea performantei sistemului dumneavoastra inca de la inceput, ceea ce poate determina reducerea mentenantei in timpul operarii.

Condusa de rapiditatea cu care se schimba preferintele clientilor, industria alimentara a devenit una dintre cele mai competitive piete din lume.

Incepand cu aparitia continua a unor noi formate de magazine dar si pentru ca acum putem gasi produse alimentare si in magazine neconventionale, comerciantii trebuie sa fie creativi si sa gaseasca noi metode de a se reinventa. Astfel, incepand cu schitarea proiectului, Frigotehnics va poate oferi experienta si expertiza pentru a ne asigura ca remodelarea se va executa conform necesitatilor dumneavoastra.

Printre produsele si serviciile noastre veti regasi:

✔ Construirea unui sistem nou frigorific si HVAC;

✔ Remodelarea sistemelor frigorifice si HVAC;

✔ Vitrine frigorifice;

✔ Instalatii frigorifice industriale;

✔ Camere frigorifice;

✔ Instalatii climatizare cladiri;

✔ Instalatii frigorifice pentru supermarketuri si hypermarketuri;

✔ Instalatii frigorifice pentru carmangerii, abatoare, unitati de procesare a carnii, laptelui sau ciocolatei.

Procesul de instalare cuprinde:

✔ Analizarea proiectului si a schitei inaintea instalarii;

✔ O echipa experimentata care se va ocupa de instalarea propriu zisa;

✔ Managerul de proiect care va asigura buna desfasurare a procesului.

*Pentru a primi o oferta personalizata pentru montaj si instalare camere frigorifice, instalatii HVAC si sisteme frigorifice completati formularul de mai jos: