Suntem experti in instalatii frigorifice

Frigotehnics este o companie in continua dezvoltare, care ofera solutii complete de refrigerare. Incepand de la proiectare pana la executie, service si mentenanta, specialistii nostri au experienta in situatii dintre cele mai diverse.

Frigotenics a fost fondata in anul 2004 si a devenit in scurt timp un jucator important pe piata instalatiilor frigorifice si de climatizare. De la cei doi oameni care au pornit la drum echipa s-a extins constant, astfel ca in prezent Frigotehnics opereaza pe plan national cu peste 50 de experti si echipe de montaj si service.

Scurt istoric:

2004

Este infiintata societatea Frigotehnics Serv-Com S.R.L. cu domeniul principal de activitate – constructie camere frigorifice si constructie centrale frigorifice

2013

Legislatia ce reglementeaza conditiile de montaj, service si exploatare a instalatiilor frigorifice, impune Frigotehnics Serv-Com SRL sa obtina o serie de agremente si certificari ISO, ISCIR, TUV si AFGR.

2006

Frigotehnics incheie parteneriat cu Mega Image pentru constructia de camere frigorifice, centrale frigorifice si Instalatii frigorifice pentru magazinele retelei.

2014

Frigotehnics incheie un parteneriat cu compania International Facility Tehnologies Gmbh si demareaza constructia instalatiilor aferente unitatilor de vopsitorie din cadrul Audi Brusseles, Audi Nekarsulm si Audi Ingoldstadt.

2010

Frigotehnics incheie parteneriat cu Mega Image de mentenanta si service pentru 15 magazine din retea. In prezent Frigotehnics asigura mentenanta si service pentru 129 de magazine si Shop&Go din reteaua Mega Image.

2016

Frigotehnics, in prezent, dispune de un departament de PROIECTARE HVAC, Electrice si Frigorifice compus din 5 ingineri, departament de SERVICE compus din 7 echipe si un coordonator si un departament de MONTAJ compus din 28 de tehnicieni si 3 coordonatori.

In prezent

Compania deruleaza si procese de certificare si autorizare pentru proiectare si executie sisteme anti-incendiu.

Punctul de referinta este constituit din Manualul Calitatii, elaborat pentru a ghida intregul proces de productie, montaj si service, de la responsabilitati de conducere pana la auditari calitative interne, instruiri si service.

*Pentru orice proiect de colaborare impreuna cu FRIGOTEHNICS completati formularul de mai jos