Vitrine Frigorifice Orizontale Sau verticale FRIGOTEHNICS

| Sisteme frigorifice moderne

Descopera vitrinele frigorifice potrivite pentru dezvoltarea afacerii tale. Vitrina frigorifica orizontala sau vitrina frigorifica verticala? Alegerea iti apartine!

vitrina frigorifica orizontala 1

Orice vitrina frigorifica trebuie sa indeplineasca trei caracteristici importante:

1. Sa maximizeze capacitatea de functionare a sistemului de racire;
2. Sa asigure, pe termen lung, un consum energetic eficient si economic;
3. Sa mentina produsele la temperaturi optime pentru satisfactia cumparatorilor.

Ce sunt vitrinele frigorifice?

Sunt sisteme de racire destinate expunerii produselor care trebuie depozitate la temperaturi joase pentru vanzarea si conservarea acestora intr-o perioada limitata de timp, dar mai mare decat in cazul depozitarii lor la temperaturi normale.
In functie de segmentul de piata vizat si de conditiile de mediu specifice de functionare, vitrinele frigorifice au integrat sau pot fi conectate la un sistem de refrigerare sau agregat frigorific. De asemenea, ai posibilitatea de a alege dintre o vitrina frigorifica verticala sau o vitrina frigorifica orizontala.
Capacitea de izolare termica si rezistenta vitrinelor frigorifice sunt caracteristici apreciate de partenerii nostri, dar si de catre clientii acestora.
In cazul in care vrei sa iti dezvolti afacerea comerciala si sa protejezi numeroase produse vulnerabile la schimbari de temperatura, atunci alege sa investesti in vitrinele frigorifice disponibile in portofoliul nostru.

Impreuna vom crea spatii unde oamenii sa isi gaseasca produsele preferate

Devenind partnerul FRIGOTEHNICS iti garantam rezultate impresionante, iar clientii magazinului tau se vor bucura de produse proaspete, respectand intocmai temperaturile ideale de conservare ale acestora.
Pentru a satisface cerintele clientilor nostri suntem deprinsi sa respectam cele mai bune conditii de prezervare a produselor destinate consumului uman. In plus, cu fiecare proiect ne dorim sa stabilim noi standarde in privinta calitatii produselor si performantei serviciilor noastre.
Punem la dispozitia clientilor nostri vitrine frigorifice care minimizeaza consumul de energie, limitand in acelasi timp impactul asupra mediului inconjurator.
Datorita tehnologiilor superioare de refrigerare, vitrinele frigorifice pe care le oferim ating excelenta si eficienta prin utilizarea unor cantitati incredibil de reduse de gaze, intreaga noastra activitate fiind concentrata pe folosirea agentilor frigorifici naturali, renuntand astfel la utilizarea de CO2.

In portofoliul nostru gasesti doua tipuri de vitrine frigorifice:
vitrina frigorifica orizontala si vitrina frigorifica verticala

Fie ca alegi o vitrina frigorifica orizontala sau o vitrina frigorifica verticala, orice produs din aceasta gama poate fi comandat si utilizat pentru refrigerarea produselor din carne, lactate, fructe, legume etc.
In cazul unei vitrine frigorifice verticale la pret accesibil se recomanda depozitarea si expunerea produselor destinate auto-servirii, precum alimente pre-ambalate, prajituri, bauturi, mezeluri etc.

O vitrina frigorifica orizontala este compusa din:

• Dulap frigorific sau combina frigorifica;
• Geam curbat;
• Usi batante sau glisante;
• Sistem de iluminare incorporat;
• Regulator electric / termometru;
• Sistem automat de dezghetare si eliminare condens;
• Cabina de congelare, masa de lucru, spatiu de acces si spatiu de expunere;
• Pereti din material poliuretanic;
• Profile din aluminiu;
• Culoare la cerere;
• Comenzi personalizate.

O vitrina frigorifica verticala la un pret accesibil este compusa din:

• Otel inoxidabil de inalta calitate atat in interior, cat si la exterior;
• Panou de protectie rezistent la coroziune;
• Suprafete izolate cu material poliuretanic;
• Sistem de racire sau agregat frigorific integrat;
• Tubulatura si vaporizator;
• Sistem simplu de accesat pentru reglarea temperaturii;
• Sistem de drenare pentru eliminarea lichidului rezidual din interiorul unitatii;
• Panouri usor de curatat si intretinut;
• Picioare ajustabile din otel;
• Sistem incorporat de iluminare;
• Culoare la cerere;
• Comenzi personalizate.

✔ Vitrine frigorifice orizontale ieftine

In functie de planurile tale de proiect si posibilitatile de investitie, te ajutam sa alegi vitrina frigorifica potrivita necesara pentru dezvoltarea afacerii tale comerciale.

✔ Vitrine frigorifice care ofera o experienta imbunatatita pentru cumparator

O vitrina frigorifica sau un lant de astfel de vitrine frigorifice iti ofera sansa de a organiza mult mai bine spatiul comercial. In plus, stocarea produselor in vitrine frigorifice la temperaturile recomandate de producatori asigura clientilor tai posibilitatea sa isi aleaga mai multe produse din cele expuse pe rafturile unei vitrine frigorifice.

✔ Prezentarea produselor folosind vitrine frigorifice

Sistemul de iluminare pe baza de LED-uri dintr-o vitrina frigorifica evidentiaza produsele expuse in rafturile unei vitrine frigorifice, pastrand aspectul luminos si curat, ceea ce determina cresterea vanzarilor.

✔ Calitatea produselor stocate in vitrine frigorifice

Datorita capacitatii de pastrare a alimentelor si produselor la temperaturi optime, o vitrina frigorifica pentru mezeluri permite depozitarea acestora pe o perioada lunga de timp. Totodata, vitrina frigorifica va expune produsele intr-o maniera atractiva pentru clientii tai.

✔ Aspect modern

Pastrarea produselor la temperaturi optime este principalul avantaj al unor vitrine magazin frigorifice. In plan secund, expunerea produselor intr-o maniera atractiva atrage sentimentul de siguranta si incredere din partea clientilor tai care vor aprecia sentimentul de responsabilitate asumat de tine in favoarea pastrarii calitatii produselor de pe rafturi.

✔ Vitrina frigorifica verticala pret

O vitrina frigorifica verticala te va ajuta sa economisesti, pretul sau de achizitie fiind accesibil, raportat la beneficiile sale.

Pentru orice idee de proiect sau solicitare de achizitionare a unei vitirne frigorifice, completeaza formularul de contact: