Servicii integrate

Oferim o gama variata de servicii la cheie, in functie de necesitatile clientilor, in urma analizarii spatiilor si nevoilor acestora

Contracte de mentenanta preventiva

Determinarea tipului si a frecventei mentenantei preventive este cheia reducerii riscului interventiilor de urgenta, pierderii vanzarilor, uzului de energie si a prelungirii duratei de viata a echipamentelor.

Sistemele automatizate pe care le instalam avertizeaza din timp atunci cand apar situatii neprevazute: alertele se transmit in timp real, atat catre clienti cat si catre echipele noastre dedicate.

Tablouri de automatizare

Tablourile de automatizare sunt folosite pentru protectia, comanda si functionarea automata a anumitor masini sau instalatii. Prin acestea se realizeaza automatizarea proceselor in ramurile industriale sau neindustriale.

Ne ocupam de proiectarea, executia, montarea, instalarea si punerea in functiune a tablourilor de automatizare. In final, asiguram mentenanta continua a acestora, astfel incat totul sa functioneze in parametri normali.

Contracte de mentenanta

Pentru a ne ajuta clientii sa gestioneze partea de service lunar al echipamentelor si, de asemenea, sa aiba un control al costului lunar al serviciului de mentenanta, oferim solutii specifice acestei activitati.

Fiecare dintre solutiile propuse sunt personalizate pentru fiecare partener in parte,

*Pentru a primi o oferta personalizata din gama serviciilor noastre completati formularul de mai jos: