Proiectare

Echipa noastra se deplaseaza la sediul clientilor pentru a evalua necesitatile spatiului si proiecteaza instalatiile la capacitatea dorita, pentru a optimiza eficienta si costurile

Proiectarea sistemelor de racire

Stim din experienta ca daca sistemul nu este proiectat corect de la inceput, acesta nu va performa conform asteptarilor dvs.

Identificarea problemelor din faza de proiectare este mult mai putin costisitoare decat reluarea lucrarilor dupa ce magazinul este operational.

Scopul nostru este sa optimizam sistemele frigorifice, astfel incat ne concentram eforturile pentru a livra rezultate de cea mai buna calitate prin proiectele noastre.

Privim in ansamblu proiectul si ne concentram in a optimiza toate componentele HVAC si de racire ale sistemului dumneavoastra.

Evaluam fiecare proiect individual si va oferim o coordonare completa a proiectului, pentru a ne asigura ca sunt atinse asteptarile dumneavoastra.

Proiectarea sistemelor HVAC

Va oferim sisteme HVAC pentru

✔ Supermarketuri;

✔ Zone pentru preparare a mancarii;

✔ Birouri.

Echipa noastra putand sa va prezinte mai multe optiuni de proiectare, tinand cont de necesitatile proiectului dumneavoastra.

*Pentru a primi o oferta personalizata din gama serviciilor noastre completati formularul de mai jos: