Instalatii HVAC si Sisteme de Racire a Aerului

| FRIGOTEHNICS

Profesionalismul inginerilor nostri este o resursa incontestabila pentru servicii exceptionale de proiectare sisteme HVAC, instalatii HVAC, sisteme de racire a aerului.

Proiectare Instalatie – Sistem HVAC

Uneori, o simpla vitrina frigorifica este de ajuns. Alteori, este nevoie de echipamente speciale, destinate unor operatiuni specifice sau pentru spatii care au nevoie de solutii personalizate.

Rezultatul este intotdeauna acelasi: temperatura este exact cea aleasa, produsele vor ramane proaspete cat mai mult timp, iar spatiile care beneficiaza de climatizare si instalatii HVAC vor fi un ambient placut pentru clienti sau angajati.

Echipa FRIGOTEHNICS se deplaseaza la sediul tau pentru a evalua necesitatile spatiului si proiecteaza instalatiile la capacitatea dorita, pentru a optimiza diferite sisteme de racire a aerului si a eficientiza functionarea acestora si, implicit, costurile.

Abordarea noastra iti ofera certitudinea ca orice sistem HVAC va fi nu doar livrat la timp, ci si montat si configurat conform proiectului intocmit. Plecam doar dupa ce ne asiguram ca totul functioneaza perfect – iar apoi ramanem la un singur telefon distanta.

Proiectarea sistemelor de racire HVAC

Stim din experienta ca un sistem HVAC trebuie, de la bun inceput, proiectat corect. Altminteri acesta nu va performa conform asteptarilor tale. Identificarea problemelor din faza de proiectare a unei instalatii HVAC este mult mai putin costisitoare decat reluarea lucrarilor dupa ce magazinul este operational.

Scopul nostru este sa optimizam sistemele frigorifice si orice tip de instalatii HVAC, astfel incat ne concentram eforturile pentru a livra rezultate de cea mai buna calitate prin proiectele noastre.

Privim in ansamblu proiectul si ne concentram sa optimizam toate componentele unei instalatii HVAC si de racire ale sistemului montat sau existent in spatiul vizat. Evaluam fiecare proiect individual si iti oferim o coordonare completa a proiectului pentru a ne asigura ca sunt atinse asteptarile tale si indeplinite cerintele de proiect.

Odata ce devii partenerul nostru, vei acorda o si mai mare importanta sistemelor HVAC

Noi stim ca pentru dezvoltarea unei afaceri, un sistem de refrigerare sau instalatie HVAC montata eronat poate avea un efect negativ asupra capacitilor operationale pe care se bazeaza afacerea ta, incetinind astfel productivitatea.

In cadrul unei firme instalatii HVAC beneficiezi de consultanta profesionala si de servicii complete pentru proiectarea, montarea sau repararea oricarui sistem HVAC.

Frigotehnistii nostri formeaza echipe mobile care se pot deplasa la locatia ta pentru instalarea unui sistem HVAC. Experienta vasta dobandita in toti anii de activitate, incepand cu anul 2004, ne recomanda ca partener de incredere pentru instalarea sau repararea oricarei instalatii HVAC.

Mai mult, iti asiguram servicii profesionale de asistenta sau reparatii pentru orice alt sistem HVAC instalat de alti contractanti. In final, treaba noastra nu este completa pana cand tu esti multumit in totalitate de instalatia HVAC.

Comenzi personalizate pentru sisteme si instalatii HVAC

Prin intermediul serviciilor noastre ai posibilitatea sa cumperi sisteme HVAC pentru supermarket-uri, zone de preparare a mancarii, pentru birouri etc, echipa noastra putand sa iti prezinte mai multe optiuni de proiectare pentru o instalatie HVAC tinand cont de necesitatile si tipul de activitati desfasurate, in functie de locatie.

Etape cheie recomandate de un inginer HVAC

✔ Analiza spatiului si cerintelor tale particulare inainte de instalarea unui sistem HVAC;

✔ Proiectarea instalatiilor frigorifice conform conditiilor impuse de mediu si de specificul activitatilor desfasurate;

✔ Consultanta in alegerea solutiilor optime pentru a integra cea mai eficienta instalatie HVAC.

Pentru orice idee de proiect sau solicitare de constructie a unei Instalatii HVAC sau Sisteme de Racire a Aerului, completeaza formularul de contact: