Instalatii Frigorifice FRIGOTEHNICS

| Servicii profesionale de succes

Acceseaza serviciile noastre de proiectare si montaj instalatii frigorifice. Cere o cotatie de pret instalatii frigorifice industriale si devino partenerul nostru de succes

Fie ca vorbim de un magazin nou sau de modernizarea unuia existent, instalarea corecta este critica pentru a avea un sistem frigorific sau HVAC eficient.

Nici cel mai bun echipament nu poate performa la capacitate maxima, decat daca este instalat de o echipa experimentata din punct de vedere tehnic.
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul frigorific si HVAC, expertiza noastra tehnica va asigura ca proiectul este terminat la timp, conform specificatiilor stabilite impreuna, si ca va opera la performanta de varf inca de la inceput.
Iti protejam investitia prin optimizarea performantei sistemului inca de la inceput ceea ce poate determina reducerea mentenantei in timpul operarii.

Elemente cheie pentru o instalatie frigorifica eficienta

✔ Minimizarea consumului de energie, a sarcinilor electrostatice si, implicit, de racire;

✔ Maximizarea eficientei sistemului de instalatii frigorifice in conformitate cu temperatura ambianta optima;

✔ Optimizarea conditiilor de functionare;

✔ Acolo unde este cazul, selectarea si integrarea unui agregator frigorific sau agenti frigorifici;

✔ Furnizarea informatiilor detaliate cu privire la echipamentele de control si monitorizare;

✔ Instalarea si punerea in functiune a instalatiei frigorifice.

Produsele si serviciile noastre cuprind

✔ Construirea unui sistem nou de instalatie frigorifica si HVAC;

✔ Remodelarea sistemelor frigorifice si HVAC;

✔ Vitrine frigorifice;

✔ Instalatii frigorifice industriale;

✔ Camere frigorifice;

✔ Instalatii climatizare cladiri;

✔ Instalatii frigorifice pentru supermarket-uri si hypermarket-uri;

✔ Instalatii frigorifice pentru carmangerii, abatoare, unitati de procesare a carnii, laptelui sau ciocolatei.

Proiectare, implementare, optimizare, intretinere instalatii frigorifice

Condusa de rapiditatea care schimba preferintele clientilor, industria alimentara a devenit una dintre cele mai competitive piete din lume.
Incepand cu aparitia continua a unor noi formate de magazine, dar si pentru ca acum gasim produse alimentare si in magazine neconventionale, comerciantii trebuie sa fie creativi si sa gaseasca noi metode de a se reinventa, precum integrarea unei instalatii frigorifice.
Astfel, incepand cu schitarea proiectului, FRIGOTEHNICS iti poate oferi experienta si expertiza necesara pentru a te asigura ca remodelarea se va executa conform necesitatilor tale.

Ce proceduri sunt necesare pentru a implementa o instalatie frigorifica?

Avem disponibilitate 24/7 pentru ca orice proiect sa fie derulat rapid, iar tehnicienii nostri se pot deplasa la orice locatie din Romania.
La solicitarea ta vom vizita locatia ta, vom examina echipamentele existente in acel spatiu si vom intocmi impreuna o strategie de implementare a instalatiilor frigorifice, sau pentru optimizarea instalatiei frig existente.
In final, ne dorim sa proiectam si sa montam un sistem si instalatie frigorifica care sa iti garanteze temperatura optima in spatiul vizat si calitatea superioara a produselor depozitate. Astfel avem garantia ca vom consolida o relatie de parteneriat cu tine.

Puncte cheie pentru orice proiect cu instalatie frig

✔ Analizarea proiectului si a schitei de catre expertul nostru inaintea instalarii;

✔ O echipa experimentata care se va ocupa de instalarea propriu zisa pentru instalatia frigorifica;

✔ Managerul de proiect care va asigura buna desfasurare a procesului;

✔ Colaborarea cu mai multi furnizori de renume ne permite sa instalam cu incredere mai multe tipuri de echipamente cu instalatie frig.

FRIGOTEHNICS iti asigura servicii complete pentru orice proiect

Asiguram construirea, montajul sau repararea unei instalatii frigorifice, compresoare si orice alta componenta dintr-un sistem de refrigerare.

Ne ocupam de fiecare detaliu si aspect care vizeaza optimizarea unui sistem sau instalatii frigorifice si suntem specializati in instalatii frigorifice industriale si ne dorim sa oferim cele mai bune si performante solutii pentru spatiile comerciale sau industriale.
Principalul nostru avantaj este acela ca stim sa valorificam cunostintele dobandite in domeniul proiectarii si construirii instalatiilor frigorifice industriale si ne dorim ca orice client sa beneficieze de pachetul nostru complet de servicii dintr-o singura sursa.

Pentru orice idee de proiect sau solicitare de constructie a unei instalatii frigorifice, completeaza formularul de contact: