Camere Frigorifice FRIGOTEHNICS

Afla cum o camera frigorifica ofera mai multa valoare afacerii tale prin servicii de proiectare si montaj camere frigorifice, refrigerare si agregate frigorifice

FRIGOTEHNICS este principalul tau partener pentru: proiectarea, constructia, montajul si mentenanta sistemelor si camerelor frigorifice, agregatelor frigorifice sau instalatiilor de climatizare din orice spatiu comercial sau industrial.

✔ Piata de productie si import a produselor alimentare este intr-o continua crestere. Acest progres ne permite sa ne adaptam constant la cerintele din diferite industrii si segmente de piata.

✔ Respectand bunele practici din domeniu si stabilind cele mai inalte standarde destinate calitatii si sigurantei asiguram noi posibilitati de dezvoltare pentru orice categorie de client.

✔ Oferind solutii noi si posibilitati mult mai accesibile si eficiente de prezervare si refrigerare a produselor si alimentelor destinate uzului si consumului uman, suntem principalul tau partener pentru achizitia de camere frigorifice.

camera frigorifica

Solutii sustenabile si responsabile dedicate sanatatii umane

In cadrul companiei Frigotehnics alegem sa investim in tehnologii de ultima generatie si sa implementam solutii sustenabile si responsabile in cadrul industriilor alimentare si comerciale.

Metodele noastre sunt practice si isi dovedesc utilitatea pe scara larga pentru manipularea, transportarea si depozitarea produselor perisabile sau rezistente in alte conditii de mediu, diferite de cele din tara de provenienta, in tara in care urmeaza sa fie comercializate.

Mentinerea unei temperaturi scazute este o conditie critica pentru conservarea anumitor alimente sau produse. Cele mai multe fructe si legume au o viata foarte limitata dupa recoltare, daca sunt depozitate la temperaturi normale. Racirea lor asigura posibilitatea ca acestea sa fie transportate in conditii optime si comercializate fara a neglija calitatea si proprietatile naturale ale acestora.

Depozitarea la rece este posibila datorita tehnologiei de refrigerare si orice camera frigorifica este proiectata si construita de tehnicieni frigotehnisti specializati.

Indiferent de anotimp, promitem sa asiguram conditii optime de conservare a calitatii naturale a produselor comercializate de clientii nostri. Din anul 2004 oferim servicii ireprosabile cunoscand indeaproape tehnologia de refrigerare benefica pentru numeroase produse alimentare.

In plus, mentinerea alimentelor in stare proaspata pentru o perioada lunga este posibila datorita unor tehnologii avansate de refrigerare care permit utilizatorilor sa aiba control deplin asupra sistemului de stocare si, implicit, asupra temperaturii si umiditatii din orice instalatie camera frigorifica.

Servicii complete pentru orice instalatie camera frigorifica

Fiecare client si proiect este unic, la fel cum fiecare camera frigorifica implica dezvoltarea unor strategii si planuri de executie si implementare fezabile si unice. Totodata, fiecare solicitare cuprinde caracteristici care merita toata atentia noastra si suntem deprinsi sa solutionam toate cerintele tale. Pentru constructia camerelor frigorifice tinem cont de:

Camera frigorifica pret

In functie de destinatia sau aplicabilitatea unei camere frigorifice, pretul difera de la proiect la proiect. In functie de complexitatea proiectului tau, iti garantam proiectarea si constructia unor camere frigorifice pret accesibil si conforme cerintelor din domeniul tau de activitate.

Intervale de temperatura pentru camera frigorifica

Desi temperatura poate fi reglata, trebuie sa luati in considerare anumiti parametri stabili si un interval clar intre temperatura minima si cea maxima pentru a asigura o durata de viata cat mai lunga pentru camera frigorifica.

Tipul activitatii desfasurate in constructia unei camere frigorifice

In anumite cazuri, clientii nostri apeleaza la constructia unei camere frigorifice care sa mentina un mediu stabil si steril, precum si in cazul spitalelor, laboratoarelor, salilor de RMN etc, ceea ce implica implementarea unor tehnologii specifice de control a umiditatii din acel mediu care trebuiesc luate in vedere pentru constructia unei camere frigorifice.

Instalatie de climatizare sau instalatie camera frigorifica

In anumite industrii, precum cele de panificatie sau productie de mase plastice, trebuie realizata o instalatie camera frigorifica care sa sustina specificul activitatilor desfasurate.

Cerintele de organizare a spatiului pentru constructia unei camere frigorifice

Pentru constructia unei camere frigorifice vom tine intotdeauna cont de utilitatea spatiului vizat. Astfel,noi putem implementa numeroase dotari care sa raspunda activitatilor desfasurate in acel spatiu pentru a integra cea mai eificenta camera frigorifica de care are nevoie afacerea ta.

In plus

Proiectam si montam instalatii de climatizare in cadrul spatiilor in care exista diferite linii de productie, astfel incat orice instalatie camera frigorifica sa respecte cerintele activitatilor realizate zilnic si/sau periodic.

Caracteristicile unei camere frigorifice

✔ Este proiectata si construita din panouri de grosime de 60 mm, 80 mm, 100 mm;
✔ Aceste panouri pot fi termoizolante sau izolate cu spuma poliuretanica;
✔ O camera frigorifica are integrata un sistem de stabilire a temperaturii optime si in functie de acesti parametri este stabilita temperatura de refrigerare sau congelare;
✔ Camera frigorifica poate avea sau nu pardoseala si, in functie de specificul activitatilor, poate avea usa de refrigerare sau usa de congelare. Dimensiunea usii este stabilita in functie de marimea si destinatia camerei;
✔ Orice camera frigorifica are la baza un sistem tehnic care functioneaza pe baza unui agregat frigorific sau frigorigen care poate fi actionat printr-un sistem de comanda si control, plus alte dispozitive conexe.

Tehnicienii nostri frigotehnisti proiecteaza si monteaza

✔ Camere frigorifice albe pentru laboratoare;
✔ Instalatie de climatizare pentru sali medicale si RMN;
✔ Instalatii de climatizare pentru diferite linii de productie;
✔ Instalatii si camere frigorifice cu dotari specifice din diferite ramuri industriale, precum cele de panificatie si productie mase plastice;
✔ Pe langa camere frigorifice, orice alt proiect industrial cu destinatii specifice pentru care tehnologia de refrigerare sau congelare aduce un plus de valoare produselor, serviciilor sau alimentelor comercializate.

Instalarea unei camere frigorifice este recomandata

✔ In diferite tipuri de spatii si industrii, precum: supermarket-uri, hypermarket-uri, abatoare, depozite legume/fructe, carnuri;
✔ Investitia este recomandata pentru orice categorie de client care doreste sa se dezvolte si sa asigure in segmentul de piata vizat servicii si produse de calitate superioara.

Pentru orice idee de proiect sau solicitare de constructie a unei camere frigorifice, completeaza formularul de contact: